Wat is de levertijd van de artikelen?

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven.
Wanneer u meerdere artikelen tegelijk bestelt doen wij ons best om alles in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat moet ik doen als de levertijd verstreken is en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen?

In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Hebt u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail, of bij de hand te houden als u ons belt. Mocht het voorkomen dat een bestelling niet verzonden is ondanks dat de aangegeven levertijd verstreken is, dan brengen we u via een e-mail op de hoogte van de vertraging. Mocht u 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd uw artikel nog niet ontvangen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe weet ik waar mijn bestelling zich bevindt?

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Als een zending vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost verzonden. In dat geval vindt u in de bestelstatus van uw bestelling een 3S-nummer. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost.  Mocht u onverhoopt toch geen 3S-nummer ontvangen hebben en u wilt toch weten waar uw pakketje zich bevindt, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of e-mailen.

Naar welke landen versturen wij?

Vooralsnog versturen wij naar Nederland en België.

Wat zijn de verzendkosten?

Leveringen naar Nederland worden vanaf € 30,- gratis geleverd. Leveringen naar België worden vanaf € 40,- gratis geleverd. Nederland: Voor bestellingen onder € 30,- berekenen wij € 3,95. België: Voor bestellingen onder € 40,- berekenen wij € 6,95.

 

Kan ik artikelen retourneren?

U kunt artikelen die u bij ons gekocht heeft binnen 14 dagen retourneren naar onderstaand adres, mits deze geen sporen van gebruik vertonen. Let op: als het artikel verpakt is in cellofaan, mag het cellofaan van het artikel niet geopend zijn. Stuur de originele factuur/pakbon mee.

Notesandgifts.com
Vierde Tochtweg 12A

2841 LS Moordrecht

Krijg ik mijn geld teruggestort?

Als u een artikel binnen de gestelde voorwaarden terugstuurt, krijgt u uw geld binnen enkele dagen teruggestort.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Mocht u per ongeluk een verkeerd artikel hebben ontvangen, dan kunt u het binnen 7 werkdagen retour sturen. Om te achterhalen waarom u een ander artikel heeft ontvangen, is het belangrijk dat u op de achterkant van de factuur aangeeft wat de reden van retour is en wat het verschil is tussen het ontvangen en het bestelde artikel. Vermeld hierbij de bestelnummer(s) en stuur het artikel naar:

Notesandgifts.com
Vierde Tochtweg 12A

2841 LS Moordrecht

Als ik een artikel retour stuur, ontvang ik dan automatisch een nieuw exemplaar?

Nee, wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend exemplaar. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, wordt het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. Plaats dus een nieuwe bestelling als u een nieuw exemplaar wilt.

Ik heb geprobeerd in te loggen, maar mijn e-mailadres en/of wachtwoord wordt niet geaccepteerd. Wat moet ik nu doen?

Er zijn verschillende redenen waardoor het soms niet lukt om in te loggen:

  1. U heeft zich nog niet eerder aangemeld op de site. Registreer u dan eerst, dan heeft u een e-mailadres en wachtwoord waarmee u kunt inloggen.
  2. U heeft uw wachtwoord niet juist ingevuld. Klik op de link Wachtwoord vergeten. U ontvangt dan van ons een e-mail met daarin uw wachtwoord. Kopieer en plak dit wachtwoord niet, maar typ het over in het inlogscherm!
  3. U heeft het wachtwoord gekopieerd uit de mail en geplakt. Hierdoor worden soms spaties mee gekopieerd, waardoor het inloggen niet werkt.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Hebt u op deze pagina geen antwoord op uw vraag gevonden? Neem dan contact op met de klantenservice via info@notesandgifts.com